12 i 8 hores Just Ten Padel
Padel

Es van celebrar al Club Tennis Manresa 8 hores femenines i 12 hores masculines de pàdel, un dels esports amb més tirada dels últims anys.

Van ser organitzades per Just Ten, empresa manresana dedicada a la fabricació i distribució de pales de pàdel a nivell nacional, que compte en el seu equip amb jugadors tant destacats com en Javi Casadesús, actual número 7 del rànquing i seleccionador català de totes les seves categories.

Va ser un campionat amb 70 parelles, molt disputat, en l'apartat femení les campiones van ser Montse Orozco - Maria Lao, que van guanyar a la final a Marta Tous - Nina Pont.

Pel que fa a les 12 hores masculines, els campions van ser Jordi Matamala - Vicents Navarro que es van imposar a Joan Palau - Toni Cirujeda.

Gran festa del pàdel manresà que cada dia va creixent més gràcies a aquest tipus d'events que combinen competició i festa a la vegada.