La Junta Directiva
El club

Benvinguda a l’espai web del Club Tennis Manresa

Tot projecte col·lectiu ha de tenir un relat, un fil conductor, en el cas del nostre Club aquest és fruït d’un grup d’emprenedors que enguany suma mig segle d’existència. Fou l’any 1964, quan un grapat d’amics va impulsar la iniciativa dels seus anys de joventut.

En efecte, si poséssim en marxa la màquina del temps cinc dècades enrere en aquest punt geogràfic del Pla de Bages -on avui es troben les nostres pistes, la piscina, el frontó, l’edifici social, en definitiva el nostre Club- sols hi trobaríem camps de cereals, masies i granges, la Sèquia i la via del tren que travessava aquesta petita plana –i que encara ho fa- camí cap a les mines.

Així del no res, pas a pas, any rere any, i de Junta a Junta, el Club ha anat creixent i consolidant-se, sent de les poques entitats esportives íntegrament familiars de la comarca, on des del més gran al més jove poden practicar alguna de les activitats que ofereix el ventall d’instal•lacions que gaudim. A tot això, cal afegir-hi la seva situació geogràfica privilegiada, amb vistes a gran part de la plana, en definitiva, un entorn, on la pràctica de l’esport conviu a tocar de la natura.

Som un Club integrat i obert a la nostra comarca i al seu entorn, com així ho representa la diversitat de socis actuals, i on les nostres activitats cada vegada més diverses, generen, més captació i participació de possibles futur socis: des de les nostres escoles de tennis i pàdel, les competicions i tornejos oberts, fins a les estades d’estiu, passant per la Cursa del Mosquit o la implicació social que per primera vegada ha suposat la participació a les jornades de Batecs Solidaris amb les Fundacions Ampans i Rosa Oriol.

En definitiva, gaudim d’un Club, rodejat d’un agradable entorn, de més de 25.000m2 en plena natura per a la pràctica de l’esport, el lleure, i les relacions socials, que des d’aquest espai virtual que ens ofereix la xarxa convidem a tots els nostres socis a treure’n profit, i aquells que no conegueu les nostres instal.lacions, serveis, i activitats a visitar-nos personalment al Club.

Ben cordialment,

Anjo Valentí Moll

President

Club Tennis Manresa

 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

https://es-es.facebook.com/ClubTennisManresa @CTennisManresa

93 877 24 07

Carretera de Santpedor s/n. 08272 Sant Fruitós de Bages

La Junta del Club Tennis Manresa:

President: Anjo Valentí Moll

Vice-president: David Augé Pidelaserra

Vice-president adjunt: Àngel Bernet Alfonso

Tresorer: Serafí Martínez Díaz

Vocal responsable de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa: Manel Farré Gibert

Vocal responsable de Manteniment i Inversions: Joan Hontecillas Estrada

Vocal responsable d’Escola de Tennis d’Iniciació: Francesc Seguí Prat

Vocal responsable d’Escola de Tennis de Competició: Anjo Valentí Moll

Vocal responsable de Relacions amb Restaurant: David Augé Pidelaserra

Vocal responsable d’Atenció al Soci i Estratègies Comercials: Àngel Bernet Alfonso


Estatuts del Club Tennis Manresa aprovats per assemblea general el 12/02/2009.

Consulta'ls