I Torneig de Volei Platja 24h al Club Tennis Manresa
Notícies

La primera experiència comarcal de vòlei platja amb format 24h ha estat tot un èxit!

Un total de 18 equips inscrits i gairebé 100 participants, fan evident la bona acollida que ha tingut aquest format de torneig entre la gent de la comarca i rodalies. Malgrat que predominaven els equips comarcals, també van participar-hi equips de Puig-Reig, Berga, Barcelona, etc. L'habilitació d'una zona d'acampada dins les mateixes instal·lacions del Club Tennis Manresa va fer que la distància no fos problema pels equips que venien de més lluny.

La modalitat d'aquest torneig va ser 4x4 mixte, amb l'obligació de tenir representant dels 2 sexes a la pista de joc, en tot moment.

La competició va començar a les 19h del divendres dia 29 de juliol. Constava de 3 grups de 6 equips cadascun, els quals jugaven una lligueta per obtenir la classificació de cada grup. La lligueta va finalitzar a les 10 del matí del dissabte 30 i amb més classificacions fetes, van quedar eliminats els 2 equips amb els pitjors resultats i els 16 equips restants passaven a la següent fase.

A les 10:20 s'iniciava la fase d'eliminatòria mitjançant quadre americà, format pel quadre de guanyadors i de perdedors. D'aquesta manera tots els 16 equips classificats s'asseguraven 2 partits més, després de la lligueta.

Tot va anar segons el previst fins que va començar a ploure i a pedregar! Tothom va córrer a aixoplugar-se i a fer passar el temps per veure com evolucionava la meteorologia. Malgrat la tempesta, només l'equip del Serrat va abandonar la competició, i al cap d'una horeta, ja hi tornàvem a ser! L'eliminatòria seguia endavant i els equips volien saber fins on podien arribar.

La gran sorpresa la varen donar l'equip dels Kukis (Ana Terra, Cristina Rodríguez, Íngrid Bresser, Natàlia Pozo i Carlos Leon) que havent quedat 5ens del seu grup inicial, van arribar a les semifinals, quedant eliminats per l'equip dels Trufo's per 14-21, però amb la recompensa de la 3a posició del torneig.

La final es va disputar entre els Andy Birds (Andrea Caso, Dídac Martínez, Sergi González, Francesc Coll i Jaume Feliu) i els Trufo's (Mercè Jou, Albert Espinalt, Hudit Llovet, Adrià i Eduard Blanco), els quals havien baixat al quadre de perdedors al ser derrotats pers Andy Birds per 21-18. Malgrat la primera derrota, els Trufo's van arribar a la final per quadre inferior, després de la victòria contra els Kukis i, finalment, es van tornar a enfrontar els dos equips forts del torneig. Aquesta vegada, la victòria se la van emportar els Trufo's per 17-21, i així van aconseguir la primera posició del torneig.

Finalment, cal destacar que els tres equips guanyadors del torneig estaven formats per jugadors del Club Vòlei 6 Manresa, el qual ha col·laborat amb el Club Tennis Manresa per fer possible aquest 1r torneig de 24h.