Resultats Obert del Bages de tennis
Notícies

En els darrers dies el CT.Manresa ha estat seu de la 31ena edició de l´Obert del Bages de tennis, tot un clàssic del circuit tennistic català i que aquest any més que mai ha brillat per l´alt nivell dels participants i per l´excel.lent organització, una vegada mes, amb Miquel Villegas al capdavant. El torneig intenta concentrar a tots els tennistes de les comarques centrals, i el màxim objectiu del mateix és poder jugar el màxim de partits, és per això que s´organitza una fase prèvia, la consolació de la fase prèvia (per els perdedors de primera ronda) i la fase final, d´on surt el guanyador del torneig, en categories femenina i masculina.

En aquesta edició els jugadors locals han estat clars dominadors de les proves fent bons els pronòstics. Així doncs, en l´apartat femení l´actual campiona de Catalunya Absolut i entrenadora del CT.Manresa Núria Roig va resultar vencedora, derrotant en semifinals a l´osonenca Paula Garriga i en la final a la també jove jugadora local Mireia Polo per 63 75, qui va demostrar també que segueix la ferma progressió d´aquest 2012 on també va ser finalista al Campionat de Catalunya Sots15 d´aquest estiu. La sorpresa del torneig va ser la victòria de Polo enfront la barcelonina Judit Vives en semifinals, cap de serie n1 del torneig i actual n40 del rànking espanyol.

En la prova masculina es va veure també una final local, plena de punts brillants i joc agressiu entre David Biosca (campió Catalunya Junior i sots campió España junior en el 2012), cap de serie n2 i actual 89 del ranking espanyol i el cap de serie n1 del torneig Marc Lluis Vargas, 48 en el ranking. La victoria va ser per Biosca en tres sets amb un tanteig final de 64 16 62 demostrant millor regularitat en el joc que el seu rival.

Pel que fa a les altres competicions paral.leles els resultats van ser els següents:

Fase Previa Femenina: Maria Oltra vs Carla Rusiñol (final pendent de jugar)

Fase Previa Masculina: Guillem Vizcaino guanya a Eugeni Marco per 62 i 61

Consolació FP Masculina: pendent acabar

Consolació FP Femenina: Mariona Chico guanya a Blanca Marin per 64 62