Final Campionat Juvenil de tennis FCT
Notícies

La passada setmana del 14 al 19 de juliol a les instal·lacions del club tennis vic es va diputar el torneig circuit  juvenil 2014  de la federació catalana de tennis.

Amb brillants resultats pels jugadors del club tennis Manresa , assolint el torneig  en categories aleví masculí  Gerard Oltra com a campió imposant se a Jordi Lloansí del club tennis  vic  6/2 6/2

En la categoria infantil femení, la jugadora del nostre club Maria Oltra va assolir un partit molt disputat contra Yasmin del club tennis Mataró amb un resultat de 7/5 6/4.

Per altre banda la categoria infantil masculí el guanyador va ser Artur Vargas  avançant al jugador del club Tennis Torelló Nil Martinez per un doble  6/3 6/3.

També cal destacar la actuació de Marc Monclus en el campionat juvenil del passat dissabte a les instal·lacions del club tennis Tarrassa “Peditxes “assolint la màxima puntuació del campionat.

El campionat  a estat in millorable per als jugadors de casa nostre Club tennis Manresa.

La direcció i monitors del club tennis Manresa volem felicitar als grans resultats que estan assolint els nostres jugadors als campionats de la federació catalana de tennis